Sprogskolen i Havana

Skolen i Havana blev grundlagt i 2001 og har nye, rummelige klasselokaler. Skolen er beliggende i en to-etagers bygning, og giver eleverne mulighed for at lære i en afslappet og behagelig atmosfære.

De studerende har adgang til følgende faciliteter:

  • 6 klasselokaler med audio-visuelt udstyr - selvfølgelig med aircondition 
  • Lounge
  • Computer-hjørne med internetadgang
  • Cafeteria

Undervisningen

Dit spansk-kursus begynder på tredjedagen efter ankomsten. Skolens lærere er i stand til at undervise på alle niveauer fra absolut begynderniveau til helt avanceret.

Kurserne afholdes fra mandag til fredag​​ - dog er der ingen undervisning på cubanske helligdage. I slutningen af kurset modtager du et certifikat, der dokumenterer antallet af de lektioner du har taget og det sproglige niveau du har opnået.

Klasseundervisning

Med 4 lektioner om dagen, hver af 45 minuter i hold på max. 8 studerende får du, uanset om du er nybegynder eller blot ønsker at genopfriske dit spanske, det perfekte kompromis mellem at lære spansk og nyde din ferie. Fire daglige lektioner garanterer en effektiv læring, hvor enten formiddagen eller eftermiddagen er fri til fritidsaktiviteter. På den måde kan du opdage Havana og det omkringliggende område, lære om den cubanske kultur og traditioner, dyrke sport og meget mere.

Eneundervisning

Eneundervisning er den hurtigste og mest intensive måde at lære et sprog eller forbedre dine sprogfærdigheder. På denne tur er indlagt tre dage med denne undervisningsform, hvor formatet af de enkelte lektioner er helt bestemt af dine behov og ønsker.

Skolens placering

Skolen er beliggende i Miramar-distriktet, et af ​​de bedre boligområder i Havana. Før den cubanske revolution i 1959, levede den cubanske elite her i villaer med imponerende facader og enorme haver. Miramar, med sine mange yacht-klubber, betragtedes som en af ​​de mest glamourøse kvarterer i Havana i 1950'erne.

Kvarteret blev anlagt med New York's Manhattan som forbillede, i særlig grad Quinta Avenida, hovedgaden i Miramar, som stadig anses for at være den smukkeste gade i Cuba. I øvrigt finde du de fleste af ambassader, konsulater og internationale virksomheder her.

Læs videre om byen Havana her