Lær spansk i Cuba!

Som bruger af Merespansk.dk har du nu mulighed for at rejse til Cuba og lære spansk, samtidig med at du kan få en oplevelse for livet.

Går du på en ungdomsuddannelse, universitetet eller er du måsker efterlønner med interesse for spansk? Uanset alder eller baggrund kan du med garanti opnå en masse og vi vil være glade for at have dig med.

Rejs to uger til Cuba med Culture Adventure som rejsearrangør gennem Merespansk.dk. Her kommer du til at deltage i et intensivt spansk-undervisningsforløb samtidig med, at du får en unik mulighed for at opleve landet og befolkningen på nært hold. Er I en lille gruppe, en klasse, skole eller firma, der ønsker privat afgang til Cuba, så ring på 76100070 og hør om mulighederne.

Du skal bo privat med en cubansk familie

De to første nætter i Cuba tilbringer du på hotel i Havana. Her har du god mulighed for at blive aklimatiseret inden skolen begynder. En guide fra skolen viser rundt i Havana, så du senere på egen hånd kan finde rundt (læs mere om Havana her). På tredjedagen flytter du ind i dit eget “casa particular”, hvor du skal bo resten af opholdet. Det betyder, at du skal bo hos en lokal familie. På den måde kommer du til at tale masser af spansk og du får samtidig et fantastisk indblik i, hvordan livet i Cuba foregår.

Skolen

Tredjedagen er også din første skoledag. Sprogskolen i Havana har lang erfaring med udenlandske studerende og leverer undervisning af høj kvalitet, så du er sikret det bedst mulige udbytte af din sprogrejse. Undervisningen foregår som udgangspunkt som gruppelektioner, men der er også indlagt enetimer i løbet af dit ophold. Læs mere om skolen og undervisningen her.

Hvad er med i pakken

  • København - Havana retur inkl. skatter 
  • Afhentning i lufthavn, 2 dage på hotel i Havana, samt rundvisning i den indre by
  • Resten af opholdet hos privat familie
  • 5 dages klasseundervisning med kvalificerede lokale lærerer
  • 3 dages eneundervisning med fuld fokus på dine behov

 

Hjælp, min kæreste vil med!

Ledsagende familie, kærester og venner har selvfølgelig også mulighed for at rejse med - også selvom de ikke ønsker at deltage i undervisningen. En sådan billet kan selvfølgelig erhverves til reduceret pris. Kontakt os for et specialtilbud.

Se rejseplanen her